0 like 0 dislike
3,915 views

dear sir  i have installed era explorer on all client machine but 2 machines explorer not opening properly when i open it starts era explorer system check after 1-2 second it closes pls solve this issue 

asked Jan 29, 2018 in ERA Explorer by 47210159 Beginner (230 points) | 3,915 views

3 Answers

0 like 0 dislike
Sir now just restart your server exproral get updated automatically into version 18.01.42 see what happens your all issues got solve but don't forget to check health again. Client explorer also updated v 18.1.17 EC.
answered Jan 29, 2018 by Divya Pariwartan Master (50,630 points)
edited Jan 29, 2018 by Divya Pariwartan
google chrome
same browser on all machine but only 2 are not working
0 like 0 dislike
sir, please check webcam and headphone connections also please connect mic pin in red pin.

check firewall and other antivirus not prevent era explorer running.

please mark best answer if your problem solve.
answered Jan 30, 2018 by mayur Expert (13,730 points)
sir,i have same issue about era explore....i follow your steps ..but issue not resolved. kindly guide....
still having same problem
0 like 0 dislike

Dear Sir,

FIX for ERA Explorer EC Issues

This will help you to resolve below issues,
1.If explorer doesn't start
2.If it shows white screen at the start
3.If it shuts down unexpectedly

Please download and run this utility with Administrator privileges:

64 bit: ERAExplorerRepairUtility(64bit).exe

32 bit: ERAExplorerRepairUtility(32bit).exe

Run the executable on all machines where you find problems starting ERA Explorer

answered Feb 7, 2018 by Sanjay Sarmalkar Professional (8,280 points)
1,403 questions
1,993 answers
1,183 comments
9,562 users